top of page

Bli en del av vårt team hos Axonklinikken

 

Velkommen til karrieremuligheter hos Axonklinikken

Hos Axonklinikken, den ledende klinikk for ketaminassistert psykoterapi i Norge, er vi dedikert til å gjøre en forskjell i våre klienters liv. Vårt fokus på innovativ behandling og personsentrert omsorg setter oss i spissen for psykisk helsevern. Vi er stolte av å tilby et arbeidsmiljø som er preget av faglig dyktighet, medmenneskelighet og kontinuerlig læring.

space_waves.png

Våre ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og lidenskapelige individer til å bli med i vårt voksende team. 

Utforsk våre nåværende ledige stillinger nedenfor og finn ut hvordan du kan bidra til vårt viktige arbeid. Vi ser frem til muligheten til å ønske deg velkommen til Axon teamet.

fb76f5_6c2641d1cfc64cdf86441de540377f2d~mv2-1.jpg

Psykolog

 

Er du, eller en du kjenner, psykolog med lidenskap for å hjelpe mennesker med langvarige psykiske lidelser? Vi søker en dyktig og erfaren psykolog til å bli med på vårt team. I denne stillingen vil du jobbe med et bredt spekter av klienter, og få tilgang til både fagutvikling, et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer innen faget. 

fb76f5_ee0750909e4247d58d377ec3c3926451~mv2.jpg

Psykiatrisk sykepleier

 

Er du, eller en du kjenner, psykiatrisk sykepleier med lidenskap for å hjelpe mennesker med langvarige psykiske lidelser? Vi søker en dyktig og erfaren psykiatrisk sykepleier til å bli med på vårt team. I denne stillingen vil du jobbe med et bredt spekter av klienter, og få tilgang til både fagutvikling, et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer innen faget.

bottom of page