top of page

Hvorfor skal du velge Axonklinikken?

Axonklinikken åpnet dørene i 2018, og tilbyr behandling i trygge rammer.

Siden oppstarten har klinikken assistert over tusen mennesker med alvorlig depresjon og psykisk lidelser til et bedre liv. Samtidig har vi utviklet protokoller og trent helsepersonell, noe som førte til oppstarten av flere uavhengige klinikker i Oslo og resten av Norge.

Stoler og bord i et behandlingsrom
space_waves.png
gruppebilde fra sykehuset østfold
Dr. lowan stewart sitter ved arbeidspulten på axonklinikken
dr lowan stewart snakker med pasient i axonklinikkens behandlingsrom

Dr. Lowan Stewart

I hjertet av Axonklinikken står Dr. Lowan Stewart, med over 20 års klinisk erfaring som spesialist i akuttmedisin. 

Han har blitt hyllet som en pionér, ikke bare for sitt arbeid innen akuttmedisin, men også for hans bidrag til fremme innovative behandlingsmetoder innen psykisk helsevern.

 

Med nesten to tiår under beltet som akuttlege, har han satt sitt preg på feltet. Stewart har tjenestegjort som styreleder for akuttavdelingen ved Willamette Falls Hospital i Portland, Oregon, og som Associate Clinical Professor ved OHSU. I Norge har han vært en frontfigur på Akershus universitetssykehus, hvor han har spilt en nøkkelrolle i etableringen av akuttmedisin som en medisinsk spesialitet.

 

Men det er hans arbeid innen innovative behandlingsmetoder ved DPS nordre østfold Kalnes og DPS Moss som virkelig har satt ham på kartet.

Med tusenvis av pasienter hjulpet, nye behandlingsmetoder utviklet, og en sterk dedikasjon til vitenskapelig innovasjon, står Dr. Lowan Stewart som et eksempel på medisinsk profesjonalitet og menneskelig omsorg.

En helhetlig reise

Mange års erfaring har lært oss hva som skal til for å skape de riktige rammene for våre pasienter.

Våre store luftige behandlingsrom er designet med pasientens velvære i tankene, fylt med naturlig, behagelig sollys og store grønne planter som skaper en avslappende atmosfære. Vårt mål er å sørge for at hvert besøk gir deg følelsen av å være i et rom som fremmer helbredelse og ro.

 

Under behandlingen blir komfort og trygghet prioritert. Vi har lyddempende hodetelefoner og pasienter får tilgang til kuraterte spillelister som kan veilede dem gjennom deres reise. Våre vekttepper sørger ikke bare for varme, men gir også en beroligende vekt som mange beskriver som en varm klem, og bidrar til en følelse av trygghet og forankring.

 

Etter hver behandlingssesjon, forstår vi viktigheten av et trygt og komfortabelt sted å lande og bearbeide tanker. Derfor har vi dedikert et eget rom spesielt for dette formålet. Her kan pasientene slappe av, serveres beroligende te og snacks, og ta seg tid til å reflektere over behandlingen. Og med vår sentrale beliggenhet i byen, sikrer vi også at hele reisen, fra ankomst til avreise, er så sømløs og bekymringsfri som mulig.

te, juice og nøtter blir servert ved axonklinikken
En behagelig stol i behandlingsrommet ved axonklinikken
svarte hodetelefoner som brukes til behandlingen
bottom of page