top of page

Våre priser

Her finner du en oversikt over hva behandlingen hos Axonklinikken koster. Den totale prisen for ketaminbehandling varierer basert på hvilket behandlingsløp som avtales.

Behandlingsløpet tilrettelegges for at du skal kunne ha varig resultat av ketaminbehandlingen. Psykiatrisk og medisinsk konsultasjon samt en time forberedende psykoterapi er obligatorisk for at vi sammen kan legge en trygg og effektiv behandlingsplan for deg.

NB! Om du mottar uførepensjon eller AAP tilbyr vi reduserte priser. Ta kontakt for nærmere informasjon.

space_waves.png
_Q9A7272.jpg

Psykiatrisk og medisinsk konsultasjon

Grundig psykiatrisk og medisinsk evaluering med legespesialist for å forstå hele din situasjon, og svare på alle spørsmål du har. Dette gjør vi for å sikre at behandlingen er trygg og riktig for deg.

2900,-

50 min

pasient som ligger i en behagelig stol med teppe og øyemaske under ketaminbehandling

Ketaminbehandling

Ketaminbehandling med erfaren psykolog eller spesialist i psykiatri. Behandler er sammen med deg før, under og etter behandling, og det er alltid lege tilstede på klinikken. For å få best mulig langstidseffekt anbefaler vi minst fire behandlinger i løpet av en 2-4 ukers periode.

6900,-

120 min

_Q9A7197.jpg

Psykoterapi

Psykoterapi hos psykolog eller psykiater. Det er anbefalt med integrasjonssamtale etter hver behandling.

2900,-

50 min

resultater fra en behandling

Evaluering etter behandling

Grundig evaluering av behandlingsforløp sammen med din behandler, 3 uker etter din fjerde behandling. Dette gjør vi for å forstå effekten av behandlingen og vurderer videre oppfølging.

Inkludert

50 min

pasient som får ketaminbehandling

Vedlikeholdsbehandling m/fast behandler

Majoriteten av våre pasienter har positive langvarige effekter av behandlingen, men erfaring viser at rundt 20-30% kan ha behov for vedlikeholdsbehandling i etterkant.

6900,-

120 min

pasient som får ketaminbehandling av sykepleier

Vedlikeholdsbehandling m/sykepleier

De fleste foretrekker at også vedlikeholdsbehandlingen foregår med fast behandler til stede, men du har også mulighet til å velge å gjennomføre vedlikeholdsbehandlingen med bistand fra en psykiatrisk sykepleier.

5900,-

120 min

et stearinlys og en glasskule

Langtidsoppfølging

Vårt medisinske team vil følge deg opp 3, 6 og 12 måneder etter behandling for å høre hvordan det går og hvordan vi kan støtte deg videre.

Inkludert

På tlf etter behov

Axonklinikken tilbyr en rekke forskjellige betalingsalternativer. Betaling kan gjøres i sin helhet på klinikken med Vipps eller kredittkort, eller du kan dele opp behandlingskostnaden i overkommelige avdrag. Med Klarna tilbyr vi delbetaling på 6, 12 eller 24 måneder.

Avbestillinger må skje innen 24 timer (i kontorets åpningstid) før planlagt konsultasjon, ellers belastes fullt gebyr.

NB: For konsultasjoner på mandager, må timen avbestilles senest kl. 12.00 fredagen før.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål? Sjekk vår FAQ eller ta kontakt på telefon

Axonklinikken Oslo

+47 40 18 17 69

Axonklinikken Trondheim

+47 45 85 57 47

Send oss en melding og vi ringer deg opp

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for pasientene våre å nå oss, og derfor tilbyr vi muligheten til å sende oss en melding. Vi vil ringe deg opp igjen så fort vi kan, og gi deg den hjelpen du trenger. 

bottom of page