top of page

Kun for helsepersonell

Bli en del av vårt faglige fellesskap

Ved å abonnere på Axonklinikkens nyhetsbrev, får du tilgang til en eksklusiv kilde til kunnskap og nyheter spesielt utvalgt for helsepersonell.

 

Vi diskuterer de siste forskningsfunnene, deler innsikt og erfaring fra klinikken vår, og inviterer deg også til eksklusive webinarer og fysiske eventer for faglig påfyll og for å utvide ditt profesjonelle nettverk

 

Hver måned sender vi ut en e-post med verdifulle ressurser for å støtte din faglige vekst slik at vi sammen kan forbedre pasientbehandling.

Nyhetsbrev for helsepersonell

 
research.png

Månedens forskningsartikkel

Hver måned velger vi en eller to forskningsartikler hvor vi dykker dypt ned i de siste vitenskapelige oppdagelsene og behandlingstilnærminger.

Fra grundige gjennomganger av kliniske studier til intervjuer med forskningsledere, sikrer vi at du får tilgang til informasjon som ikke bare er aktuell, men som også utfordrer og utvider din forståelse av mulighetene ulike behandlinger har å tilby.

Det handler ikke bare om å holde seg oppdatert, men å være et skritt foran. Gjennom våre dybdeartikler får du innsikten som trengs for å anvende disse nyvinningene i din egen praksis, bidra til faglige diskusjoner og ta informerte beslutninger som kan forbedre pasientutfall. 

Webinarer og eventer

Via nyhetsbrevet får du invitasjoner til våre faglige webinarer og fysiske eventer hvor vi åpner dørene for nye muligheter for profesjonell vekst og samarbeid. Disse samlingene er ment for å bringe sammen likesinnede fagfolk som deler en lidenskap for faget.
 

Våre webinarer gir deg muligheten til å lære direkte fra ledende eksperter i feltet, og få svar på dine spørsmål. 

Våre fysiske eventer tilbyr en unik mulighet til å møte kolleger ansikt til ansikt, utveksle erfaringer, og knytte varige faglige forbindelser. Vårt mål er å skape et støttende miljø der vi kan vokse faglig, utforske nye ideer, og finne samarbeidspartnere for fremtidige prosjekter.

_Q9A7175.jpg
blomst og krukke

Siste nytt fra klinikken

For deg som er nysgjerrig på hva som foregår bak kulissene hos Axonklinikken, gir vi deg et unikt innblikk i vårt daglige arbeid og det som rører seg.

Vi tror på åpenhet, og derfor deler vi om både fremgang og utfordringer. Hva er vi nysgjerrig på, medisinske fremskritt, men også personlige historier til de vi har hjulpet. 

bottom of page