top of page

Gratis klinikkbesøk og utvidete åpningstider


Stol i behandlingsrom - Axonklinikken
Stol i behandlingsrom - Axonklinikken

Kom på besøk oss på Klinikken

Vi er stolt av å kunne tilby en ny, gratis tjeneste til alle interesserte. Fra nå av kan du komme innom klinikkene våre, i både Oslo og Trondheim, for en helt uforpliktende 15-minutters samtale med vårt kvalifiserte helsepersonell. Dette er en flott mulighet for deg som har spørsmål om behandling, ønsker å bli bedre kjent med oss, eller bare vil få en følelse av klinikken vår.

Under besøket vil du ha muligheten til å møte en av våre sykepleiere, som vil kunne gi deg en innføring i hvordan behandlingene foregår og hva du kan forvente. Vi vil gjerne gi deg all den informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om behandling.

Vi forstår at det ikke alltid er praktisk å komme innom klinikken, så vi tilbyr også telefonsamtaler som et alternativ. Dette gir deg en sjanse til å snakke med vårt helsepersonell og få svar på dine spørsmål, uansett hvor du befinner deg.

Book en tid som passer for deg her: Gratis Klinikk besøk / Gratis Telefonsamtale

 

Utvidet Åpningstider i Trondheim

Vi er også glade for å kunne kunngjøre at vi utvider våre åpningstider i Trondheim. Fra og med Tirsdag 29/08 vil vi holde åpent hver tirsdag fra kl. 08:00 til 20:00. Vi håper at dette vil gjøre det enklere for deg å finne et tidspunkt som passer for deg, slik at du kan komme innom for en samtale eller en behandling.

Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med dine spørsmål og behov. Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra den første samtalen til eventuell behandling.

Velkommen til oss!
Vennlig hilsen, Teamet ved Axonklinikkenコメント


bottom of page