top of page

Axonklinikken åpner nye og moderne lokaler i Bogstadveien


Axonklinikken fra gateplan
Axonklinikken fra gateplan
Axonklinikken åpner nye og moderne lokaler i Oslo fra 1. mai. De nye lokalene vil være utstyrt med en flott resepsjon, seks behagelige behandlingsrom og et eget dedikert rom for å slappe av etter behandling. Alle avtaler fra og med 1. mai vil skje i de nye lokalene. Den nye klinikken vil være lokalisert på Bogstadveien 11, 0355 Oslo, med inngang fra Sporveisgata i 3. etasje.


"Ved å åpne våre nye lokaler i Oslo, vil vi kunne nå ut til enda flere pasienter og tilby dem et trygt og støttende miljø for behandling. De nye lokalene vil også gjøre det mulig for oss å tilpasse behandlingsopplegget bedre til hver enkelt pasients behov og dermed forbedre deres opplevelse og resultater." - Lowan Stewart, regionsdirektør ved Axonklinikken
Under behandling kan pasienter oppleve dypere innsikt og forståelse av sine indre utfordringer. Etter en slik intensiv opplevelse er det avgjørende å ha et trygt, rolig og komfortabelt rom hvor pasientene kan bearbeide det de har lært og la de nye perspektivene synke inn. Dette nye kontoret legger til rette for dette med et dedikert rom for etterbehandling. Rommet bidrar til å styrke den terapeutiske effekten av behandlingen ved å gi pasientene tid og rom for å integrere innsiktene i sitt daglige liv, noe som øker sjansen for varige positive endringer i deres psykiske helse. Psykolog Ivar Mølmen ved Axonklinikken, kommenterer det nye rommet:
"Det dedikerte rommet for å slappe av etter behandling er et viktig element i vårt helhetlige behandlingsopplegg. Dette rommet vil gi pasientene et komfortabelt og trygt sted å bearbeide innsiktene de har fått under behandlingen, og bidra til en mer effektiv og meningsfull helingsprosess."
Ønsker du mer informasjon om Axonklinikken, eller vil du starte et behandlingsløp ved våre nye lokaler i Oslo? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss sammen utforske nye muligheter for din psykiske helse.


Comments


bottom of page