top of page

Dr. Lowan Stewart

Lege

Dr. Lowan Stewart

Dr. Lowan Stewart har over 17 års klinisk erfaring som spesialist i akuttmedisin, og "fellow" ved American College og American Academy of Emergency Medicine. Han har praktisert både i USA og Norge. Stewart er opprinnelig fra Santa Fe i New Mexico og utdannet ved University of New Mexico School of Medicine, University of Texas Austin og Oregon Health and Sciences University i Portland (OHSU).

Stewart har jobbet som akuttlege i 20 år, vært styreleder for akuttavdelingen ved Willamette Falls Hospital i Portland, Oregon, samt Associate Clinical Professor ved OHSU. Stewart har også vært overlege på Akershus universitetssykehus hvor han har ledet arbeidet med å etablere akuttmedisin som medisinsk spesialitet i Norge. Stewart har vært styremedlem i Norsk Selskap for Akuttmedisin og er grunnlegger av- og medisinsk ansvarlig ved Santa Fe Ketamine, Insight Ketamine i USA og AxonKlinikken. I 2020 ledet han etableringen av det første ketaminbehandlingsprogrammet for depresjon i det offentlige helsevesenet ved DPS nordre østfold Kalnes og DPS Moss.


Stewart har forelest i flere land om behandling av depresjon med ketamin, og er medlem av American Society of Ketamine Physicians.

bottom of page